Η happyphotobooth εξειδικεύεται σε υπηρεσίες ενοικίασης φωτοθαλάμων (photo booths) για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Είναι θυγατρική εταιρία της happiness, η οποία με παρουσία πάνω από 20 χρόνια στην ελληνική αγορά, εξειδικεύεται στο Event Marketing. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε εξειδικευμένες υπηρεσίες στο χώρο του Entertainment, Music Marketing, Promotion, καθώς και σε διοργάνωση συνεδρίων, εκδηλώσεων ή κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων. Για να δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες της happiness ή για να δείτε περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site www.happiness.gr.

Στόχος της happyphotobooth είναι να να απογειώσει το γάμο, τη βάφτιση, το πάρτι ή την εταιρική εκδήλωσης σας, παρέχοντας άριστη και ποιοτική εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Η δημιουργική ομάδα της happyphotobooth εξελίσσεται διαρκώς. Παρακολουθεί τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις διεθνως με στόχο να τις φέρνει και στην ελληνική αγορά ώστε να σας παρέχουμε ο,τι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό.

0
+
Specialists
0
+
Happy Clients
0
+
Successful Cases

Happyphotobooth
Κάθε εκδήλωση είναι μοναδική!
Προσφέρουμε χαρούμενες, αξέχαστες στιγμές.

Σχετικά με εμάς

happyphotobooth.gr by happiness

Η happyphotobooth εξειδικεύεται σε υπηρεσίες ενοικίασης φωτοθαλάμων (photo booths) για ιδιώτες και επαγγελματίες. Είναι θυγατρική εταιρία της happiness, η οποία με παρουσία πάνω από 20 χρόνια στην ελληνική αγορά, εξειδικεύεται στο Event Marketing.

Λουϊζης Ριανκούρ 64 – 15ος όροφος, Αμπελόκηποι Αθήνα 11523
info@happiness.gr